Meer dan 23 jaar geleden stond Sharon voor het eerst op de yogamat. Het was liefde op het eerste gezicht. Dit smaakte naar meer, en de yoga practice werd haar kompas door verschillende fasen in haar leven. Yoga maakte haar sterker, meer geaard en gezonder – niet alleen fysiek, maar ook mentaal-emotioneel. Yoga gaf haar meer inzicht in zichzelf, haar relaties met anderen en de wereld om haar heen. Ze voltooide de 500-uur Vinyasa Teacher Training bij Svaha Yoga Amsterdam en ontwikkelde een diepe liefde voor de kunst van het lesgeven. De lessen zijn een combinatie van flow (beweging verbonden aan de ademhaling), technische alignment, filosofie, respect en aandacht voor de traditie van de practice. En ja!  Er mag ook gelachen worden tijdens een les. ‘Studio 108 is een plek waar iedereen de magie van deze eeuwenoude practice kan ervaren, met de juiste persoonlijke aandacht en begeleiding.’

Sharon geeft de volgende lessen: Relax Flow, Vinyasa Flow intermediate, Vinyasa Flow basics, Restorative Yoga, Early Morning Vinyasa Flow en Vinyasa Flow Power Hour. Ook kun je bij haar individuele programma’s volgen zoals Personal Yoga Training en Yoga Stress Release.

‘What is essential is invisible to the eyes; it is only with the heart that one can see clearly’ (Le Petit Prince, Antoine St. Exupery)

Terug naar het overzicht