Studio 108 is een kleinschalige yogastudio waar ervaren docenten je met veel persoonlijke aandacht en expertise begeleiden in jouw yoga practice. Hier staan wij voor:

1. Yoga is geen gymnastiek of acrobatiek.
Misschien denk je bij yoga vooral aan foto’s van mensen in de meest onmogelijke houdingen. Sommige houdingen zijn fysiek en mentaal heel uitdagend, dat klopt. Maar yoga is geen acrobatiek of gymnastiek. Yoga is een eeuwenoude spirituele traditie met diepe wortels waarin verbondenheid met anderen en alles om ons heen centraal staat. Daarom besteden we tijdens de lessen ook aandacht aan yoga filosofie.

‘Instead of using the body to get into a posture, we use the posture to get into the body’. (Bernie Clark)

2. Yoga draagt bij aan je gezondheid en algehele welbevinden.
Dit betekent dat wij je weliswaar ondersteunen om tot (fysieke en mentale) verdieping te komen, maar natuurlijk niet ten koste van je gezondheid. Het komt helaas regelmatig voor dat mensen blessures ontwikkelen tijdens yogalessen. Onze gecertificeerde docenten helpen je met hun kennis van de houdingen, anatomie en uitlijning om je practice gezond te houden.

‘Yoga is a process of transformation by replacing old patterns with new, more appropriate ones’. (Krishnamacharya)

3. De meeste lessen duren 90 minuten.
Dat is misschien wat langer dan je gewend bent. In onze ervaring is 75-90 minuten nodig om je op een gezonde manier te begeleiden in jouw practice. Een uitzondering daarop zijn de 60 minuten ‘power hour’ lessen en de early morning flow: dit zijn lessen in een hoog tempo, bedoeld voor mensen met afdoende ervaring.

‘Practice and all is coming’. (Pattabhi Jois)