Yoga is een solide rode draad in mijn leven. Mijn werk in de entertainment wereld is druk en veeleisend. Om fysiek gezond te blijven begon ik rond mijn 25e met yoga. De innerlijke balans die ik begon te ervaren zorgde ervoor dat ik terug bleef komen naar de practice. Ik heb yoga in verschillende delen van de wereld beoefend; van India tot de Verenigde Staten, Rusland en Europa. Op die manier verzamelde ik kleine stukjes kennis van verschillende tradities, telkens terugkomend bij het besef dat yoga meer is dan alleen de fysieke beoefening van asanas (houdingen).

Ik behaalde in 2020 mijn certificering bij Svaha Yoga in Amsterdam en bij Kamini Desai in de I AM Yoga Nidra ™ methode. Op die manier heb ik niet alleen verdieping gevonden in de techniek en uitlijning, maar ook in de yoga filosofie, die zeer levend en aanwezig is in ons dagelijks leven. Meer lezen over Maria: www.lekaelab.com.

Je vindt Maria op de mat als invaldocent in Vinyasa Flow basics, Vinyasa Flow intermediate, Early Morning Flow, Vinyasa Flow Power Hour, Yang-Yin en Yin.

 

Terug naar het overzicht