Gwen begon als professioneel danseres met yoga als een fysieke oefening om blessures te voorkomen. Uiteindelijk werd yoga haar levenspad vol kennis: niet alleen voor het lichaam maar vooral ook voor haar geest.

Sinds 2008 is Gwen gediplomeerd Iyengar yogadocent (intermediate junior 2). Gwen heeft door de jaren heen op verschillende yogascholen lesgegeven en geeft momenteel Iyengar yoga, Hatha, Yin, Restorative en Vinyasa flow. Voor haar is de betekenis van een yogales een prachtige reis die precisie, alignment, bewustzijn en adem combineert terwijl de ene houding met de andere wordt verbonden. Met vreugde, moed en natuurlijk een flinke portie liefde ☺.

‘We zijn ontworpen om te bewegen, te verkennen, te stromen, te ademen, te spelen en te leren, ongeacht onze leeftijd. Als we dit blijven oefenen, dan zal er rust en vreugde in de geest ontstaan.’

Gwen inspireert haar studenten graag op het pad van yoga. Ze is dan ook verheugd jou te zien op de yogamat in Studio 108!

Naast een toegewijde yogi en yogaleraar is Gwen moeder, professioneel danseres en na jaren studeren heeft ze haar eigen praktijk geopend als Coach/Brainspotter/therapeut in Amsterdam: www.gwenlangenberg.nl

Gwen geeft de volgende lessen: Early Morning Flow, Relax Flow en Vinyasa Flow intermediate.

Terug naar het overzicht