Nadine, Oostenrijkse van origine, is gecertificeerd Hatha Yoga en Yin docent. Na gewoond te hebben in Finland, Zweden en België is zij uiteindelijk gesetteld in Amsterdam.

Na een carrière in corporate marketing heeft zij haar leven volledig in het teken gezet van yoga. Yoga gaf haar een gezond lichaam, na een zittend leven achter de computer. Maar bovenal heeft de beoefening van yoga haar meer rust gegeven. Ze is losgekomen van het continue overdenken, ze heeft leren vertragen, loslaten en heeft opnieuw de verbinding gevonden met zichzelf. Voor haar gaat yoga met name over het proces van loslaten; je kunt alles loslaten dat in de weg staat van je ware, echte zelf.

De verbinding met jouw eigen waarheid en je meest authentieke zelf staat centraal in haar lessen. Via haar begeleiding kom je met je aandacht meer in je lichaam, laat je spanning, verwachtingen en oordelen los. En je leert aanwezig zijn, in het hier en nu. Dit alles oefen je op de yogamat, maar kun je ook meenemen in je dagelijks leven.

Je kunt Nadine ontmoeten als invaldocent bij de volgende lessen: Yin Yoga, Hatha Yoga.

Terug naar het overzicht