Aafke werkte als verpleegkundige in de acute zorg toen zij geconfronteerd werd met ziekte en overlijden van meerdere dierbaren. In deze emotionele en drukke periode, meer dan tien jaar geleden, liep ze een yogastudio binnen en vond de stilte en betekenis in yoga waar zij zo naar opzoek was. De beoefening van focus en flow, op geleide van muziek en beweging greep haar direct.

Na de 500uur Vinyasa teacher training bij Svaha Yoga 4 jaar geleden is zij met veel enthousiasme gaan lesgeven in kleine studio’s. Haar passie is om yoga zo toegankelijk mogelijk te maken voor zoveel mogelijk verschillende mensen. Sinds de covid pandemie heeft zij dan ook haar droom waargemaakt om yogales te geven aan haar collega’s: (ic) verpleegkundigen.

Het afgelopen jaar heeft Aafke ervaring opgedaan met lesgeven in hostels over de hele wereld en haar meditatie beoefening verder verdiept door veel tijd in en met de natuur door te brengen.

Door haar intuïtieve karakter en ervaring met verschillende doelgroepen kan ze goed inspelen op de behoefte van een groep en maakt zij de yogales voor iedereen tot een toegankelijke en unieke ervaring.

Wil je meer weten of Aafkes werk?www.innerboost.nu

Je kunt Aafke tegenkomen op de mat in de volgende lessen: Vinyasa Basics, Vinyasa Intermediate, Relax Flow, Early Evening Flow.

Terug naar ons team