Yoga Therapy Group Class

 

  • Bevordert natuurlijke lichaamshouding en verhoogt de energie
  • Verbetert de emotionele balans
  • Werkt stressverlagend
  • Versnelt genezingsprocessen

Yogatherapie helpt energieblokkades in het lichaam los te laten. Dit kunnen blokkades zijn van mentale, emotionele of puur lichamelijke aard. Yogatherapie helpt ook bij het oplossen van symptomen in het lichaam, door te werken met de dieperliggende oorzaak, waardoor overtollige spanning vrij kan komen en er een omgeving wordt gecreëerd waarin het lichaam zichzelf optimaal kan herstellen.

“The body is the mind made visible”

In een yogatherapieles in groepsverband werk je, weliswaar in een groep, voornamelijk individueel. Te vergelijken met een reguliere yogales maar met veel liggende houdingen op de grond, aan de muur en met behulp van verschillende props ter ondersteuning. Waar in een reguliere yogales blokkades zich soms ‘uit zichzelf’ kunnen aandienen of oplossen, is een yogatherapieles er specifiek op gericht naar het gebied (of gebieden) toe te werken waar blokkades zich veelal bevinden.

De groepsles is te boeken via het rooster. Deze les heeft een maximum van 8 personen. Daarnaast is het mogelijk privésessies te boeken op vrijdagmiddag of andere beschikbare momenten.

Neem contact op met Norman via 06-15163161 (ook WhatsApp) of via normankouwenhoven@gmail.com