Norman begon in 2000 met yoga, op zoek naar rust en ontspanning in zijn hectische leven in het theater, waar hij werkte als theatermaker en acteur. Hij was meteen, as they say, ‘hooked’.

Toch duurde het even totdat yoga echt een groot deel van z’n leven werd. Er waren een aantal lichamelijke blessures en persoonlijke tegenslagen voor nodig om de helende werking van yoga te ontdekken. Toen begon the journey pas echt.

Met zijn lessen probeert Norman zoveel mogelijk mensen in aanraking te brengen met yoga en ze een soortgelijke ervaring te geven. De ervaring dat yoga helend kan zijn, voor zowel lichaam en geest. Dat yoga meer is dan de asanas en niet alleen op de mat plaatsvindt, maar ook, of misschien wel juist, off the mat.

In de lessen van Norman veel flow, de dynamische flow van Vinyasa, en de rustiger flow van Vinyasa Basics. Maar welke les hij ook geeft, het is altijd met een persoonlijke benadering en met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Zelfs als je langskomt voor yoga tijdens de lunch!

Terug naar het overzicht